FORNØYD:  Kyrpos-bosatte John Arne Riise. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
FORNØYD: Kyrpos-bosatte John Arne Riise. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Riise (34): - Føler meg sterkere og bedre trent enn noen gang

Blogger om sitt liv.

(Dagbladet): John Arne Riise stortrives som blogger, der han deler ingredienser fra sitt rikholdige liv. Riise bor nå på Kypros med kona Louise Angelica, og spiller for topplaget APOEL Nicosia.

- Jeg er 34 år, og føler meg sterkere og bedre trent enn noen gang, skriver Riise i et nytt blogginnlegg med tittelen: «Er jeg for gammel?»

- Når du passerer 30 år, begynner folk å snakke om at du er for gammel. Er jeg for gammel? Svaret er nei!

Blir trigget I solskinnet på Kypros forteller spilleren med 110 landskamper at han presser seg selv til grensa.

- Så mange mennesker har meninger om meg, livet mitt og karrieren min. Å vise at de tar feil trigger meg mer enn noe annet, skriver Riise.

- Det er en viktig faktor som gjør at jeg stadig pusher meg. Jeg er langtfra ferdig. Målet er å spille fotball til jeg er 40 år - minst.

I tidligere blogginnlegg har Riise fortalt at han trente knallhardt allerede fra skoledagene. I påsken fortalte han at han ble mobbet som barn, og at dette drev ham til å bli best.

Riises åpenhet har imponert svært mange.

Vil skrive bok Om framtida - etter den aktive fotballkarrieren - avslører han:

- Jeg ønsker å skrive bok. Alt som er juicy skal ut. Jeg vil hjelpe unge spillere å nå målet deres. Jeg vil bli trener eller manager. Jeg kan ikke gi meg med fotballen, det er livet mitt. Jeg ønsker å bli ekspert på TV, skriver Riise blant annet.

Han har tidligere gjort det klart at han gjerne skulle spilt på det norske landslaget. Men samarbeidet med sponsoren Betsson forhindrer dette.

- Jeg vil bli profesjonell pokerspiller. Sky is the limit, erklærer Riise.