Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise advarer mot miniputt

Møter lag fra nivå seks.

Liverpool er ute av gullkampen, men har tilsynelatende åpen vei mot 5. runde i FA-cupen. John Arne Riise advarer likevel mot lille Havant & Waterlooville.

Liverpool er storfavoritt, og en overraskelse på Anfield lørdag vil være en av de største sensasjonene i FA-cupens historie.

Havant & Waterlooville holder hus på nivå seks i England, to nivåer under ligaen. Amatørene slo ut Swansea, lederlaget i League One, i 3. runde.

- Jeg hadde ikke hørt om dem, men jeg fikk vite om dem da trekningen ble kjent, sier John Arne Riise ifølge nyhetsbyrået DPA.

Venstrebacken er blitt knyttet til Newcastle denne uken, men holder fokus på lørdagens cupbatalje.

- Vi vil møte dem med respekt. Ikke glem at de spiller sin største kamp noensinne. Derfor må vi være litt forsiktig, advarer Riise.

Han var utelatt fra troppen da Liverpool spilte 2-2 hjemme mot Aston Villa mandag. Det er ytterst sjelden at nordmannen ikke spiller i viktige kamper for rødtrøyene, og vrakingen åpnet for nye overgangsrykter.

Storkamp på Emirates

Kevin Keegan prøver å rydde opp i Newcastle og skal være villig til å betale 80 millioner kroner for Riises tjenester.

- Vi har en liten stall, men den er full av kvalitet. Det vi trenger er et par nye ansikter. Jeg vet hvem jeg ønsker meg, men det gjenstår å se om de er tilgjengelig, sier Keegan.

INGEN UNDERVURDERING?: John Arne Riise advarer mot lille Havant & Waterlooville som Liverpool møter i fjerde runde i FA-cupen. Foto: AFP
INGEN UNDERVURDERING?: John Arne Riise advarer mot lille Havant & Waterlooville som Liverpool møter i fjerde runde i FA-cupen. Foto: AFP Vis mer

Hans Newcastle skal ut mot Arsenal i en het 4. rundekamp. Seier på Emirates vil kunne gi de pressede «skjærene» et løft.

Arsenal er rystet etter midtukens stortap i ligacupsemifinalen mot Tottenham.

- Vi må være sterke og legge tapet bak oss, for lørdagens kamp blir ikke enkel. Newcastle kommer hit med ny manager og håper på et godt resultat, sier Arsenal-manager Arsène Wenger.

Ni toppserielag har allerede stupt ut av årets FA-cupturnering, og flere må det bli i helgens runde.

I tillegg til Arsenals møte med Newcastle, skal Wigan ut mot Chelsea, og Tottenham møter Manchester United i andre rene toppserieoppgjør. (

(NTB)

<B>VILL JUBEL:</B> Havant & Waterlooville-spillerne jubler etter en scoring mot Swansea.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media