Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise & co. servert ei gullgave

Inter snublet - Roma kan overta på topp.

KAN BLI SERIELEDERE: John Arne Riise og Roma kan overta serieledelsen søndag, hvis de slår Atalanta. Foto: EPA
KAN BLI SERIELEDERE: John Arne Riise og Roma kan overta serieledelsen søndag, hvis de slår Atalanta. Foto: EPA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Per Krøldrups utligning til 2-2 for Fiorentina kostet Inter seieren i serie A lørdag. Søndag kan John Arne Riise og Roma innta tabelltoppen.

Fiorentina ledet ved pause etter scoring av Keirrison, men Diego Milito og Samuel Eto'o vendte kampen med to raske mål for gjestene i det siste kvarteret. Krøldrup stoppet Inter-jubelen i det 82. minutt.

Roma er to poeng bak Inter og går forbi dersom det blir hjemmeseier mot nedrykkstruede Atalanta søndag.

I midten av februar så Inter ut til å ha koblet grepet i kampen om sitt femte strake seriegull. Da ledet José Mourinhos elever med ni poeng, men det tøffe kampprogrammet ser ut til å ha gått kraftig ut over serieformen.

Inter er klar for semifinale i Champions League, men forspranget i serien er blitt borte litt for litt. Søndag kan laget være på annenplass.

Mourinho satte innpå urokråka Mario Balotelli ved pause, og han la opp til Eto'os ledermål. Dårlig forsvarsspill på et hjørnespark åpnet for danske Krøldrup, som ga vertene selvtillit før Inter igjen er motstander i cupens semifinale tirsdag.

Da skal Fiorentina prøve å hente inn 0-1 fra første kamp.

I lørdagens første seriekamp tapte Napoli 2-3 hjemme for Parma og svekket sine sjanser til mesterligaspill neste sesong. Med seier ville laget inntatt fjerdeplassen før resten av serierunden spilles søndag, men i stedet kan Palermo og Sampdoria dra ifra.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!