Riise angrepet av lagkamerat med golfkølle

Bellamy sparket inn hotelldøren etter fuktig aften i Portugal.

(Dagbladet.no): John Arne Riise ble ifølge TV2 angrepet av lagkamerat Craig Bellamy da Liverpool hadde noen fridager i Portugal.

Premier League-laget er slått ut av FA-cupen, og hadde derfor kampfri denne helgen. Frihelgen benyttet laget i på Algarvekysten, og det var etter en kveld på byen der Bellamy skal ha angrepet lagkameraten.

Liverpool-spillerne samlet seg på baren Monty\'s i 19.30 tiden torsdag kveld, og ble til omtrent halv to, sier Paolo Nogueira, ansatt på Monty\'s til Dagbladet.no.

- De kom og spiste, drakk og sang etter hvert noen sanger karaoke. Det var ikke noen problemer her. De oppstod etter at de hadde dratt tilbake til leilighetene sine, sier Nogueira til Dagbladet.no 

Der gikk spillerne løs på biler, elektriske anlegg og leiligheter med golfkøller, sier den portugisiske avisen.

De rapporterer også at reservekeeper Jerzy Dudek ble ført bort i håndjern, etter å ha forsøkt å skalle ned en politimann som hadde ankommet stedet for å stoppe bråket i firetida.

På hotellet skal Bellamy ha sparket inn døren til Riises hotellrom og angrepet ham både med en golfkølle og med neveslag.

- Dette vil bli tatt hånd om internt, sa en talsperson fra Liverpool til Daily Mail i dag.

Ingen skal være anmeldt etter bråket. Hotellet villet ikke kommentere saken overfor Dagbladet.no

Riise angrepet av lagkamerat med golfkølle

Bellamy er tidligere kjent for å være en bråkmaker, og var blant annet i retten i fjor, anklaget for å ha tatt kvelertak på en kvinne på byen i Cardiff. Bellamy ble i november frikjent for forholdet.

I et videointervju med Dagbladet.no før årets sesong, snakket Riise om Bellamy og en annen tidligere bråkmaker, Jermaine Pennant. Da trodde han ikke det skulle bli noen problemer med  waliseren med det dårlige ryktet.

- Sånn jeg har sett dem de første ukene ser det veldig positivt ut. alle har hatt sin fortid. men det er klart, de er utrolig morsomme typer begge to, sa Riise til Dagbladet.no.

Nå spørs det om nordmannen er like positiv.

Ifølge TV2 skal den norske venstrebacken etter forholdene være i god form, selv om han har blåmerker etter å ha mottatt flere slag.

Mor Berit Riise hadde ingen kommentar da hun snakket med Dagbladet.no. Rådgiver Jan Kvalheim har ikke svart på henvendelser.

IKKE LIKE GODE VENNER: Her feirer Riise og Bellamy(i midten) scoring, på frihelg i Portugal gikk det ikke like vennskapelig for seg, ifølge engelske aviser. Foto: SCANPIX
IKKE LIKE GODE VENNER: Her feirer Riise og Bellamy(i midten) scoring, på frihelg i Portugal gikk det ikke like vennskapelig for seg, ifølge engelske aviser. Foto: SCANPIX Vis mer