Riise angrer på at han forlot Liverpool: - Jeg orket ikke å dusje. Jeg bare gråt

Hevder han ville danket ut Dossena.

ANGRER: John Arne Riise angrer på at han forlot Liverpool sommeren 2008. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
ANGRER: John Arne Riise angrer på at han forlot Liverpool sommeren 2008. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): John Arne Riise hadde en formidabel Liverpool-karriere fra 2001 til 2008. At han ble tatt ut på Steven Gerrards drømmelag, sier det meste om ålesunderens røde eventyr.

Med blant annet Champions League-trofeet i Istanbul i 2005 nøt Riise noen av sine aller beste år i den engelske storklubben. Etter selvmålet i Champions League-semifinalen mot Chelsea i 2008, startet imidlertid motgangen.

Nå angrer Riise på at han ikke tok opp kampen med italienske Andrea Dossena i kampen om venstrebacken.

- Jeg må innrømme at jeg aldri burde forlatt Liverpool. Det sier jeg ikke fordi jeg ikke nøt årene i Roma, Fulham og nå i APOEL. De minnene ville jeg ikke vært foruten. Men jeg angrer fordi jeg vet at jeg ville utkonkurrert Dossena, skriver Riise i sitt nyeste blogginnlegg.

- Det er kanskje den eneste kampen jeg ikke har kjempet for. Jeg burde stått for hvem jeg er.

Gråt hjemme Det hele skjedde da daværende Liverpool-manager Rafael Benitez kalte Riise opp på spanjolens kontor. Det var et dårlig tidspunkt, all den tid det kun var et par dager etter at Riise scoret sitt ulykksalige selvmål mot Chelsea i Champions League.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.