DRØMMEN: Riise skriver på Twitter i kveld at han gjerne kunne tenke seg å avslutte karrieren i samme klubb som lillebror Bjørn Helge. - Sier seg selv at å avslutte karrieren i samme klubb som bror er drømmen, sier han. Foto: NTB / Scanpix
DRØMMEN: Riise skriver på Twitter i kveld at han gjerne kunne tenke seg å avslutte karrieren i samme klubb som lillebror Bjørn Helge. - Sier seg selv at å avslutte karrieren i samme klubb som bror er drømmen, sier han. Foto: NTB / ScanpixVis mer

Riise åpner for LSK-spill: - Det er vårt mål som familie

Kan gjenforenes med lillebror.

(Dagbladet): John Arne Riise åpner for å avslutte karrieren i Lillestrøm. Det avslører Fulham-spilleren selv på Twitter.

- Sier seg selv at å avslutte karrieren i samme klubb som bror er drømmen. Når og om det skjer er uvisst,men helt klart vårt mål som familie, skriver John Arne Riise.

Lillestrøms sportslige leder Torgeir Bjarmann legger ikke skjul på at han gjerne vil se brødrene Riise i den gule drakta.

- To blad Riise hadde vært et spennende prosjekt. Vi holder dørene åpne om John Arne ønsker å vende hjem fra England neste sommer, sier sportslig og daglig leder i Lillestrøm, Torgeir Bjarmann til NRK.

Riise forteller videre på Twitter at han også føler han har mye å bidra med til den yngre garde før han takker for seg i fotballmanesjen.

- 15 år som proff. Føler jeg har mye å lære bort til yngre. Hvordan bygge opp og hjelpe de til å ta de riktige stegene. Samt hjelpe klubben, sier han.

Hvorvidt det blir noen Norge-retur på mannen med 110 landskamper er fortsatt uvisst. Bjarman sier at venstrebacken nok må senke lønnskravene før det skal bli aktuelt.

- Det er jo spørsmålet. Gjennom mange år som utenlandsproff er han jo vant til en helt annen lønningspose. Den vil ikke vi klare å matche, sier Bjarmann.