DELER MED LESERNE:  John Arne Riise nyter livet på Kypros. Og har begynt som blogger. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
DELER MED LESERNE: John Arne Riise nyter livet på Kypros. Og har begynt som blogger. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Riise avslører: - Fem ting dere ikke visste om meg

- Det gir meg et skikkelig kick.

(Dagbladet): John Arne Riise er i ferd med å bygge opp en karriere som blogger. I solfylte omgivelser på Kypros - der han spiller for APOEL Nikosia - kommer 34-åringen med nesten daglige drypp: Om livet, karrieren - og hva han ellers måtte ha på hjertet.

bloggen fredag har Riise stilt seg selv 50 spørsmål. Og gitt 50 svar - slik at leserne skal bli bedre kjent med ham.

Spørsmål nummer 48 er:

- Fortell fem ting som leserne dine antakelig ikke vet om deg.

Riise - som har 110 landskamper for Norge - svarer:

- Dette er jo veldig vanskelig. Føler jo at media har skrevet alt om meg de siste 18 åra. Skal jeg finne fem ting? Er vel bare å prøve.

1) Jeg trenger nesten ikke søvn. Er nattemenneske. Pluss elsker å stå opp tidlig.

2) Jeg er veldig lat med husarbeidet. Her kan jeg finne på alle unnskyldninger for ikke å gjøre det. Er jeg alene hjemme i i 1-2 uker, så stressrydder jeg tre timer før Louise (kona) kommer hjem.

3) Avhengig av Pepsi Max og norsk godteri. Klarer meg ikke uten det. Alle som kommer på besøk må ha norsk godteri.

4) Har en ting mot krøllete klær. Alle t-skjorter og skjorter må være strøket. Tror det irriterer Louise ganske mye at til og med t-skjortene mine må være strøket.

5) Er helt avhengig av Youtube-klipp. Ser på X factor, Britains Got Talent og alt som gir meg en god feeling. Kvelden før hver eneste kamp ser jeg på Youtube-klipp av Petter Northug, Marit Bjørgen, Bjørndalen, Emil Hegle, Roger Federer og Tiger Woods med flere. Tror jeg har sett alle opptil flere ganger. De gir meg et skikkelig kick og gjør meg klar til kamp dagen etter.

Skriver Riise.

Som for øvrig forbereder seg til kamp søndag - mot Ermis Aradippou.

APOEL Nikosia ligger på 2. plass på tabellen. Riise har ett år igjen av kontrakten, og har signalisert at han vil spille fotball til han blir 40 år - minst.