Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise beklager overfor Fulham-supporterne etter 0-6-flausen

- Dere fortjener bedre enn dette.

SKUFFET: John Arne Riise, her i duell med Hatem Ben Arfa i en tidligere kamp mot Newcastle, var skuffet etter 0-6 for Hull. Foto: REUTERS/Nigel Roddis/NTB Scanpix
SKUFFET: John Arne Riise, her i duell med Hatem Ben Arfa i en tidligere kamp mot Newcastle, var skuffet etter 0-6 for Hull. Foto: REUTERS/Nigel Roddis/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Fulham og Hull spilte jevnt de første 45 i går, og lagene gikk til pause på 0-0. Så kollapset John Arne Riise og lagkameratene hans. Seks baklengs de siste 35 minuttene ga til slutt et ydmykende 0-6-tap.

Nå beklager nordmannen.

Trodde på poeng - Før jeg sier noe om selve kampen, vil jeg benytte anledning til å beklage overfor alle supporterne. De fortjener bedre enn dette, og vi skuffet dem. Vi setter pris på støtten de gir oss både på hjemme- og botebane. sier Riise til Fulhams offisielle nettsted.

33-åringen forteller at det var en ålreit stemning i garderoben i pausen. Laget trodde de kunne få med seg et greit resultat, til tross for en middels førsteomgang.

Den gang ei.

Bunnoppgjør - Det som skjedde etter hvilen var hoderystende. De scoret seks mål på kort tid, og vi virket fullstendig paralyserte. Jeg tror ikke noen kunne ha forutsett et sånt resultat, og det er selvsagt vanskelig å takle.

Nå venter et realt bunnoppgjør i den første kampen i 2014. Onsdag tar Fulham imot West Ham på hjemmebane. De hvite fra London ligger på 18. plass, ett poeng foran byrivalen på plassen bak.

- Selvsagt hadde det vært fint å avslutte året med en seier, men nå får vi heller satse på å starte 2014 med tre poeng. Kampen mot West Ham er veldig viktig, for det er en mulighet for oss til å skape en liten luke ned til dem.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media