Riise beklager utbrudd, men tror alt løser seg

- Må bare tenke positivt.

(Dagbladet): John Arne Riise (35) var langt nede i går. Selv om han har terminert kontrakten med spillselskapet Betsson, er han uaktuell for Aalesund. Årsaken er at Betsson vil bruke ham i reklame som er spilt inn, og som - per nå - blir for dyrt å trekke tilbake.

Venstrebacken med 110 landskamper var rimelig frustrert på Twitter i går. Men i dag gir Riise inntrykk av å være i knallform på sin egen blogg. Og han beklager hvis noen føler seg støtt.

- Jeg tror ting ordner seg i dag, skriver Riise.

Flere instanser sitter nå i møter: Spørsmålet er om Riise skal få oppfylt drømmen om å avslutte den eventyrlige karrieren der den startet, nemlig i Aalesund.

- I dag våknet jeg fullstendig uthvilt. Er det et godt tegn og noe som sier meg at dette blir en flott dag. Ikke vet jeg. Men formen og humøret er på topp, skriver en morgenfrisk Riise.

Bare timer unna? TV 2 melder at representanter for Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball og spillerforeningen NISO sitter i møter i dag. Det er trolig utfallet av dette Riise nå fester sin lit til.

- Det er rart at jeg sov så godt i natt etter at jeg i går var fryktelig oppgitt og måtte få ut litt frustrasjon på Twitter. Tror det gjorde godt for hodet faktisk. Ikke at jeg var stygg eller noe slikt mot noen, tror jeg da, og om jeg var det så beklager jeg, men bare godt å tømme seg litt, erklærer den tidligere Liverpool- og Roma-spilleren.

Riise antyder at det bare kan være timer unna en løsning:

- Jeg håper virkelig det, så jeg kan sette meg på flyet i ettermiddag og starte et nytt eventyr.

Krystallklar Aalesund-trener I et intervju med Dagbladet i går var Aalesund-trener Trond Fredriksen krystallklar på at han ønsker Riise i klubben.

- John Arne er en fotballspiller som har slått seg opp og fram i verden på å være den lagspilleren han er. Han vil gjøre Aalesund enda sterkere med sin erfaring. Han vil være en læremester for våre yngre spillere. Samtidig har vi en litt tynn stall. John Arne er en anvendelig spiller som vi kan bruke i flere posisjoner.

Aalesund åpner sesongen hjemme mot Stabæk fredag. Dagbladet skrev i går at en Riise-presentasjon i pausen vil være som et manus hentet fra Hollywood. Ringen - som involverer bitre feider, suksess og en smule sirkus om hverandre - vil bli sluttet.

NYTT EVENTYR?  Tar John Arne Riise med seg kona Louise Angelica og flytter til Ålesund? Foto: Jacques Hvistendahl
NYTT EVENTYR? Tar John Arne Riise med seg kona Louise Angelica og flytter til Ålesund? Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer