Riise bekrefter at Delhi Dynamos er hans nye klubb

Delhi Dynamos avslører via konkurranse på Facebook.

 GJETT HVEM:  Delhi Dynamos ber sine følgere gjette hvem deres nye signering er. Ut i fra hintene klubben gir er det tydelig at det er John Arne Riise. Foto: Thomas Rasmus Skaug/ Dagbladet / Facebook.
GJETT HVEM: Delhi Dynamos ber sine følgere gjette hvem deres nye signering er. Ut i fra hintene klubben gir er det tydelig at det er John Arne Riise. Foto: Thomas Rasmus Skaug/ Dagbladet / Facebook.Vis mer

(Dagbladet): Det har lenge vært kjent at John Arne Riise fortsetter fotballkarrieren i India. I juni ble det sagt at Riises klubb skulle presenteres på konas blogg. Det skjedde aldri. Og siden har heller ikke Riise ville si noe om hvilken klubb han skal spille for i den rekordkorte sesongen i India fra september til desember.

Nå virker det derimot å være klart hvilken drakt Riise skal ta på seg.

PS! Like før storkampen mellom Arsenal og Liverpool på Emirates bekreftet John Arne Riise at Delhi Dynamos er hans nye klubb til TV 2.

Facebook-konkurranse Rundt sjutiden mandag kveld la den indiske klubben Delhi Dynamos ut følgende melding på sin Facebook-side:

«En venstreslegge som gjør at han kan score fra hvor som helst på banen for å snu en kamp. Gjett hvem Dynamos nye spiller er.. Eller sjekk vår kanaler i sosiale medier rundt midnatt.»

Fra bildet som følger med posten kommer det fram, at deres nye signering har vunnet Champions League, FA-cupen, er fransk ligamester og har vunnet to Super Cup-finaler.

Ber du John Arne Riise skryte av sine største meritter, så er sannsynligheten stor for at det er nettopp de fem titlene nordmannen vil trekke fram.

Bekrefter selv John Arne Riise er mandag kveld på Emirates i London. I et intervju med TV 2 bekrefter nordmannen at Delhi Dynamos er hans nye klubb.

- Det blir et eventyr. En fantatisk måte å bli kjent med en ny kultur på, sier Riise til TV 2.

I Dyanmos får han muligheten til å spille under den tidligere storspilleren Roberto Carlos, som er spillende trener i klubben.

- Folk tenker det er et steg ned, og det skjønner jeg, men det er mange gode spillere i India også. Jeg ser på det som en stor utfordring, sier Riise til TV 2.