Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise bekymret etter høstfokuset. Innrømmer: - Vi trengte de to slagene i trynet

Aalesund startet sesongen med to strake tap, men har siden tatt åtte poeng. Bjørn Helge Riise er ikke overrasket over lagets gode form.

LETTET: Aalesunds Bjørn Helge Riise tror laget hadde godt av to tap i serieinnledningen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
LETTET: Aalesunds Bjørn Helge Riise tror laget hadde godt av to tap i serieinnledningen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sesongen startet tungt for laget som avsluttet fjorårssesongen så sterkt. I serieåpningen ble det 1-3 borte mot Stabæk før det ble samme tapssifre hjemme mot Sarpsborg i andre runde.

Siden den gang har Trond Fredriksens mannskap hevet seg. I tredje runde tok laget ett poeng borte mot Strømsgodset, før det ble seier hjemme mot Lillestrøm.

I femte serierunde tok laget et meget sterkt poeng borte mot Rosenborg og søndag ble det 3-1-seier hjemme mot Tromsø.

Bjørn Helge Riise, som satte inn 1-1 etter 61 minutter, tror laget hadde godt av å få to tøffe kamper innledningsvis i Eliteserien.

- Planen var å starte sesongen bra, men vi fikk to tøffe kamper mot Stabæk og Sarpsborg som har vist seg å være to gode fotballag. Jeg tror egentlig det er greit at vi har fått de to slagene i trynet ganske tidlig. For å ta poeng og spille så bra som vi gjorde i fjor så krever det at alle må stå på og jobbe. Det er utrolig deilig å se at alle sammen har løftet seg, sa han til NTB.

Han bedyrer at verken trenerteamet eller spillerne har gjort noe annerledes etter de to tapene innledningsvis i sesongen.

- Vi har hatt en bra vinter og har ikke gjort noe annerledes. Det som har bekymret meg mest er at det har vært så mye snakk om høstsesongen vår i fjor. Den høstsesongen kom ikke av seg selv, fortalte han.

Etter åtte poeng på seks kamper denne sesongen ligger laget på åttendeplass. I neste serierunde drar laget til Molde for å møte Ole Gunnar Solskjærs lag til nabooppgjør.

(NTB)