Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise blir skuespiller

John Arne Riise har opplevd mye på fotballbanen. Men i høst får han sin debut som skuespiller.

Liverpool-proffen blir i disse dager skrevet inn i en rolle i komiserien «Hos Martin», som går på TV 2. Og skuespillerdebuten kommer så snart Riise får ordnet seg en dag fri fra fotballen hos sjefen sin i Liverpool.

-  Det er riktig at jeg har fått et tilbud om å være med i «Hos Martin». Jeg ble spurt om å stille opp, og det er noe jeg alltid har hatt lyst til å prøve, så jeg håper alt ordner seg slik at jeg kan få vært med, sier Riise til Dagbladet.

Spiller seg selv

Det er ikke tilfeldig at scenedebuten til Riise kommer i serien «Hos Martin». Hovedrolleinnehaverne Sven Nordin, og Nils Vogt er gamle helter for landslagsbacken.

-  Jeg har vokst opp med «Mot i brøstet», og har alltid likt humoren deres veldig godt. Jeg synes også at «Hos Martin» er morsomt, og gleder meg til å kunne være med.

Siden manuset ikke er ferdigskrevet, vet ikke Riise så mye om hva han skal gjøre. Men han trenger ikke å gå lenger enn til speilet for å studere rollen han skal spille.

-  Det er vel det eneste som er klart. Jeg skal spille meg selv, flirer han.

-  Har du spilt revy, eller skoleteater før?

-  Nei, aldri, men jeg bør jo få til å spille meg selv. Jeg gleder meg virkelig. Det blir kult.

Fotball-gal

Sven Nordin som er hovedrolleinnehaveren i serien, driver en bar.

-  Så sjansen for at John Arne Riise dukker opp der i en eller annen sammenheng er vel ganske stor, sier prosjektleder i «Hos Martin», Anders Lindstad, til Dagbladet. Han tror Riise blir et populært innslag.

-  Martin og rollefiguren til Nils Vogt, er jo ekstremt opptatt av fotball, så de vil i alle fall bli begeistret for å få Riise inn i baren, sier Lindstad.

-  Men det er klart det er artig for oss at personligheter som John Arne Riise liker serien, og har lyst til å være med.

Det er ikke klart når episoden med John Arne Riise blir sendt på TV 2. Innspillingen skjer trolig i løpet av november.

-  Jeg må bare finne en dag det passer at jeg kan være med, sier Riise.

TIL FILMEN: John Arne Riise er sjeldent blant de som filmer på banen. Nå skal han prøve seg som skuespiller i TV2-serien «Hos Martin» sammen med Sven Nordin og Nils Vogt. - Jeg skal spille meg selv, og gleder meg virkelig. Det blir kult, sier Riise til Dagbladet. T.v. fotballspiller Steffen Iversen.
«HOS MARTIN»: Sven Nordin og Nils Vogt i sitcomen «Hos Martin» får besøk av John Arne Riise en gang i november.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media