Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise bryter kontrakten i India halvannet år før tida

- Jeg reiser ikke tilbake.

IKKE MER INDIA: John Arne Riise har gitt beskjed til sin indiske klubb om at han ikke vil reise tilbake. Foto: Scanpix
IKKE MER INDIA: John Arne Riise har gitt beskjed til sin indiske klubb om at han ikke vil reise tilbake. Foto: Scanpix Vis mer

(Dagbladet): John Arne Riises India-eventyr er over, under et halv år etter at det startet. Det fortalte 35-åringen da han gjestet Skavlan som ble vist på NRK 1 i kveld.

Avgjørelsen er formidlet til ledelsen i klubben Dehli Dynamos.

- Jeg har halvannet år igjen av kontrakten min, men jeg har ikke tenkt å fullføre den. Jeg har sagt til klubben at jeg ikke kommer til å reise tilbake, sier Riise.

Savnet familien Han har selv forklart på bloggen sin at det har vært vanskelig å bo alene i India uten kona og barna sine, noe han gjentok hos Fredrik Skavlan.

- Fotballen gikk bra og guttene på laget var fantastiske, men det var ikke noe liv for meg. Jeg er nødt til å føle meg trygg og komfortabel for å ha det bra, og det gjorde jeg ikke, sier Riise.

Han vet foreløpig ikke hva han skal foreta seg i tida som kommer.

- Ja, si det. Jeg sitter nå her sammen med deg da, sier Riise til Skavlan og ler, ifølge NRKs nettside.

Lang karriere Riise har tidligere spilt for klubber som Monaco, Liverpool, Roma, Fulham og APOEL.

I 2013 offentliggjorde Riise at han ga seg på landslaget, etter 110 kamper med flagget på brystet. Det er et antall større enn noen andre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media