John Arne Riise vil for alvor satse på treneryrket

Riise bryter med bettingselskap

Det sju år lange samarbeidet med spillselskapet Betsson skal være avsluttet. Det melder Riise selv, onsdag kveld.

SATSER SOM TRENER: John Arne Riise. Her fra et intervju med Dagbladet på tampen av fjoråret. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
SATSER SOM TRENER: John Arne Riise. Her fra et intervju med Dagbladet på tampen av fjoråret. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka ble det klart at mannen med flest landskamper for Norge, John Arne Riise, tar over 3. divisjonsklubben Flint Tønsberg.

Riise har flere ganger uttalt seg om at han har ambisjoner som trener, og «fridde» blant annet til Start i vår og tok kontakt med Strømsgodset en måned senere.

- Jeg har prøvd meg litt som fotballekspert og synes det var veldig moro. Jeg føler at jeg kan fotball etter så mange år og har mye inside-info. Samtidig har jeg også lyst til å bli trener. Det hadde vært kult, og jeg tar trenerkurs for å ha muligheten til det etter spillekarrieren, avslørte Riise overfor Dagbladet for tre år siden.

Brøt med Betsson også i 2016

Hele veien har han hatt et samarbeid med bettingselskapet Betsson, med unntak av et halvt år, da han vente tilbake til Aalesund som spiller våren 2016.

Da var det en lang og hard kamp for Riise å få spille i Norge, med bakteppe i Norsk Tippings engasjement i norsk toppfotball.

Nå som en ny hverdag som hovedtrener i 3. divisjon venter, har Riise valgt å bryte med bettingselskapet.

Det melder han selv på sin Twitter-konto onsdag kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.