Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise byttet ut etter en halvtime i skjebnekamp

Delhi Dynamos ikke til finale.

BYTTET UT: John Arne Riise ble byttet ut etter en halvtime. Foto: AFP PHOTO/ROBERTO SCHMIDT/NTB Scanpix
BYTTET UT: John Arne Riise ble byttet ut etter en halvtime. Foto: AFP PHOTO/ROBERTO SCHMIDT/NTB Scanpix Vis mer

• Goa - Delhi Dynamos 3-1 (2-0) 3-1 sammenlagt (Goa videre til finale)

(Dagbladet): John Arne Riise og Delhi Dynamos møtte serievinner Goa i den avgjørende kampen om hvem som ville gå til finalen i sluttspillet. Delhi Dynamos hadde 1-0 å gå på fra hjemmemøtet, noe som skulle vise seg å ikke være nok.

John Arne Riise startet kampen bra med en viktig blokkering tidlig i kampen. Men allerede etter elleve minutter tok Goa ledelsen på hjemmebane.

Spanjolen Jofre (35) har spilt i utallige spanske lag, og er nå på plass i Goa. Han banket ballen i mål med venstreslegga fra rundt 14 meter etter et driv fra høyresiden. Verken John Arne Riise eller de andre i fireren bak maktet å blokkere skuddet.

Byttet ut Etter 26 minutter gikk det fra vondt til verre for Delhi Dynamos da brasilianske Rafael Coelho doblet ledelsen. Scoringen kom etter et soloraid og avslutning fra nesten identisk posisjon som Jofre på det første målet. Også her var Riise på etterskudd i forsøket på å blokkere.

Og like etterpå var det slutt for John Arne Riise, som ble byttet ut etter en halvtime med Hans Müller. Det er uvisst om nordmannen er skadet, eller om han ble ofret av manager Roberto Carlos for å snu kampbildet.

Seks minutter før slutt fastsatte Goa sluttresultatet til 3-1.

Kommer hjem? Den indiske ligaen varer bare i fire måneder fra september til desember. Det spørs om ikke en norsk klubb får et gjensyn med John Arne Riise allerede i januar. Venstrebacken har ikke lagt skjul på at han ønsker seg tilbake til Norge en dag. Han har heller ikke utelukket videre spill i utlandet.

I den andre sluttspillkampen møtes Chennaiyin og Atlético de Kolkata. Førstnevnte har en solid 3-0-ledelse å gå på før returoppgjøret som spilles i morgen.

Atlético de Kolkata er regjerende seriemester i Indian Super League, som ble stiftet i 2013.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media