Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise-dobbel i badekamp

Liverpool lekte seg inn til sesongens største seier.

(Dagbladet.no, West Brom - Liverpool 0-5): Liverpool møtte enklest mulig motstand i kveldskampen Boxing Day. West Brom holder kort og godt ikke Premier League-standard. På de første 19 kampene i årets serie, har de én seier. Og slik de spilte i dag, blir det neppe så mange flere på de siste 19 kampene.

Dagens store Liverpoo-spiller var John Arne Riise. Etter 17 minutter fant Antonio Nunez rødluggen med en utsøkt pasning i feltet, og nordmannen satte sikkert inn ledermålet.

Like før pause ble Broms Cosmin Contra utvist for hands i feltet og Liverpool fikk straffe. Selv om Milan Baros brant straffesparket, var kampen allerede da avgjort.

Etter hvilen lekte Liverpool seg inn til den største seieren så langt i sesongen. John Arne Riise fortsatte storspillet og la opp til Sinamas 2-0-scoring, før han selv satte inn 4-0-målet på en suser i krysset.

Like før slutt la Riise inn til Luis Garcia som fastsatte sluttresultatet til 5-0.

Liverpool og manager Rafael Benitez er forventet å kvalifisere seg til Champions League-spill neste sesong. Da må de avansere to plasser på tabellen til fjerde plass. Med dagens seier knappet de innpå Middlesbrough som tapte, men det er fortsatt ni poeng opp til en godkjent ligaplassering.

MÅLGIVER OG MÅLSCORER: John Arne Riise kommer bort og gratulerer Sinama med 2-0-målet. Riise la opp til to og scoret to i badekampen. Foto: Reuters
MÅLGIVER OG MÅLSCORER: John Arne Riise kommer bort og gratulerer Sinama med 2-0-målet. Riise la opp til to og scoret to i badekampen. Foto: Reuters Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media