Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise dømt til å tilbakebetale 483.000 kroner

En konflikt med en annen person har gjort at den tidligere landslagsstjernen John Arne Riise er dømt til å tilbakebetale 483.000 kroner.

TUNG DOM: John Arne Riise må tilbakebetale nesten en halv million kroner. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix.
TUNG DOM: John Arne Riise må tilbakebetale nesten en halv million kroner. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dommen fra Sunnmøre tingrett heter det også at Riise må betale forsinkelsesrenter og 110.000 kroner i sakskostnader til motparten.

Riise ble i fjor saksøkt av en annen person. Bakgrunnen for konflikten er at det i tidsrommet 7. desember 2016 til 19. mars 2017 ble gjort i alt ti uttak på til sammen 483.000 kroner fra en konto tilhørende en tredjeperson.

Personen Riise har vært i konflikt med representerer en tredjeperson i søksmålet, som er eier av kontoen. Riise kom med et motsøksmål hvor han krevde et beløp på 51.600 tilbakebetalt, men dette kravet avviste retten, skriver Nettavisen.

Dommen er ikke rettskraftig. Ankefristen er ikke utløpt.

– Vi er uenige med dommen. Men nå skal vi sette oss ned og vurdere om vi skal anke eller ikke. Dommen i seg selv er uproblematisk. Pengene står allerede på en sparekonto Riise disponerer, og vil bli overført til en sperret konto, sier Riises manager Erland Bakke.

– Dette er en ganske knusende dom mot John Arne Riise. Retten gir medhold i det vi har hevdet hele tiden, at han har tilegnet seg penger han ikke skulle ha, uten grunn, sier advokat Mette Yvonne Larsen, som representerer saksøker.

(NTB)

TÅREVÅT AVSKJED: I «Bloggerne»-episoden skal John Arne Riise ta avskjed med kjæresten sin. Da tar følelsene overhånd. Video: TV 2 / Mastiff Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!