FORNØYD: Bjørn Helge Riise klarte å unngå rettssak og ble enig med gamleklubben om en avtale. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
FORNØYD: Bjørn Helge Riise klarte å unngå rettssak og ble enig med gamleklubben om en avtale. Foto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer

Riise enig med LSK om forlik

Krevde først 300 000 av sin eks-klubb.

Fotballproffen Bjørn Helge Riise (28) er enig med Lillestrøm om et forlik i saken der Fulham-spilleren mente klubben skyldte ham 300.000 kroner.

Lillebror Riise krevde beløpet i forbindelse med at han forlot Lillestrøm til fordel for den engelske eliteserieklubben sommeren 2009, melder NRK.

Da Skedsmo-klubben nektet for at den skyldte 28-åringen penger, valgte Riise å saksøke sin tidligere arbeidsgiver.

Mandag ble det enighet om et forlik i saken, ifølge advokat Eirik Monsen i Norske idrettsutøveres sentralorganisasjon (NISO). Monsen vil ikke si noe om innholdet i forliket.

- Det var et ønske fra begge om å unngå at denne saken skulle havne i retten. Dette har ikke vært noen vanskelig prosess, sier han.

Bjørn Helge Riise er nå tilbake i Fulham sammen med broren John Arne Riise og landslagskaptein Brede Hangeland etter å ha vært lånt ut til Sheffield United og Portsmouth en periode.

(NTB)