Riise er nervøs for Aalesund

LIVERPOOL (Dagbladet): John Arne Riise er klar for ny kamp allerede i dag: Da følger han Aalesunds kamp for opprykk til Tippeligaen - atskillig mer nervøs enn han var på sin vante plass i Liverpool-forsvaret i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Klokka 13 blir det å ringe Aalesund for å få kampen direkte-overført på telefon, sier han til Dagbladet etter at Liverpool i går sleit seg til seier over Spurs.

- Det blir stort hvis Aalesund rykker opp. Jeg tror de klarer det, sier Riise.

Men gårsdagen var også stor: Liverpool vinner og vinner og har fire poeng ned til Arsenal - som plutselig taper og taper.

- Det ble en tøff slitekamp, som vi visste det ville bli. Tottenham er et solid og godt lag, sier Aalesunds store sønn - som var fornøyd med lagets og sitt eget spill.

- Jeg var solid defensivt, sier han. For framover fikk han mindre spillerom enn vanlig.

Owens dag

Men det ble først og fremst Michael Owens dag. Matchvinner, etter å ha rundlurt Tottenham-forsvaret på egen hånd, slått tunnel på Stefan Freund og blitt meid ned av en desperat Stephen Carr på kanten av fem-meteren.

Straffesparket tok han selv, til tross for at han har misset seks av tolv ganger, hvorav to av tre denne sesongen.

- Det var en voksen mann som tok straffen. Det er ikke lett å ta en straffe på 1- 1, fem minutter før slutt og med to misser tidligere i høst, sa Gerhard Houllier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer