Riise er på plass i Roma

Legesjekk og siste forhandlinger.

John Arne Riise synes ferdig i Liverpool. Trolig havner han i italienske Roma.

- Jeg kan bekrefte at John Arne er i Roma for en legesjekk og for å foreta de siste forhandlingene med klubben. Det er fortsatt noen detaljer som gjenstår, sier Riises rådgiver Jan Kvalheim til NTB.

Punktene som gjenstår i forhandlingen skal ikke være store nok til å velte en overgang. Dermed ser det ut til at Riises sjuårige England-eventyr med Liverpool er over.

- Nå ser det ut til at han er ferdig i Liverpool. At så mange toppklubber har vært interesserte i ham er bra, sier rådgiver Jan Kvalheim til NTB.

Tyske Schalke, italienske Juventus og de engelske klubbene Aston Villa og Newcastle er flere ganger blitt koblet til landslagsbacken.

AS Roma bekreftet i går kveld på sitt nettsted at de har fått tillatelse av Liverpool til å starte forhandlinger med venstrebacken.

«I lys av nylige forhandlinger med Liverpool angående et kjøp av John Arne Riise, kan Roma bekrefte at vi nå har mottatt tillatelse fra den engelske klubben om å ha samtaler med spillerens agent om de økonomiske betingelsene. Hvis en blir enig om dette, kan det arrangeres en legetest for spilleren.», heter det på asroma.it.

Roma må trolig betale drøyt 40 millioner kroner for Riises tjenester.

SNART FORBI: En lang Liverpool-karriere er trolig over for John Arne Riise. Roma bekrefter at de forhandler med nordmannen om en kontrakt. Foto: Toby Melville, Reuters/Scanpix
SNART FORBI: En lang Liverpool-karriere er trolig over for John Arne Riise. Roma bekrefter at de forhandler med nordmannen om en kontrakt. Foto: Toby Melville, Reuters/Scanpix Vis mer

(NTB)

Riise er på plass i Roma