- Riise er uten fremtid i Liverpool

Skal ha fått beskjed om salg.

(Dagbladet.no): Under ukens landslagssamling uttalte John Arne Riise at fremtiden hans må være avklart innen han er ment å møte til sesongoppkjøring 7.juli.

- Jeg kan ikke vente og vente på at noe skal skje. Jeg må få et svar snart, sa Riise til Dagbladet.no etter landskampen mot Uruguay.

Dette sitatet har også funnet veien til Liverpool Echo, men avisen mener å vite at Riise allerede skal ha fått beskjed om at han ikke har noen fremtid i klubben, og vil bli solgt dersom det rette tilbudet dukker opp i sommer.

- Foreløpig avventer jeg, men slik situasjonen er nå, er det ikke usannsynlig at jeg forlater Liverpool. Samtidig ønsker jeg å opptre ryddig overfor klubben og avklare med ledelsen først før jeg sier noe mer, understreket Riise overfor Dagbladet.no på tirsdag.

Liverpool Echo sier at det er flere klubber som skal være interesserte i nordmannens tjenester, men Liverpool har fortsatt ikke mottatt noe formelt bud på Riise.

Langt bak i køen

Andrea Dossena er manager Rafa Benitez\' førstevalg til å fylle venstrebackplassen neste sesong, men klubben har ennå ikke kommet til enighet med Udinese om den italienske landslagsmannen.

I tillegg er Fabio Aurelio allerede foran Riise i køen på førstelaget, og den unge argentineren Emiliano Insua banker også på døren etter gode prestasjoner på reservelaget.

- Riise er uten fremtid i Liverpool
ENDELIG FARVEL?: John Arne Riise og Steven Gerrard har sannsynligvis spilt sin siste obligatoriske kamp for Liverpool sammen. Foto: Reuters/Scanpix
ENDELIG FARVEL?: John Arne Riise og Steven Gerrard har sannsynligvis spilt sin siste obligatoriske kamp for Liverpool sammen. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer