Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise ergrer seg over Chelsea-semifinale

Burde vært finale.

(Dagbladet.no): Liverpool har bare ett troféhåp igjen denne sesongen. Lørdag står Chelsea i veien i FA-cupens semifinale.

John Arne Riise skulle gjerne sett at lagene møttes på Millennium Stadum i stedet.

- Det er en skam at to store klubber som oss og Chelsea må møtes i semifinalen. Det er en kamp som er verdig en finale. Men slik ble det ikke, og vi må bare slå dem ut for å komme oss til Cardiff, sier Riise ifølge Liverpools hjemmeside.

Liverpool sendte Chelsea ut av Champions League i fjor vår, og den norske venstrekanten tror det kan gjøres på nytt. Selv om de røde fra Liverpool ikke har vunnet mot londonlaget i FA-cupen på 20 år.

- Jeg er trygg foran hver kamp, spesielt nå. Laget ser bra ut, og jeg synes manageren gjør en god jobb med spillerne, sier Riise.

Liverpool har ikke vært i FA-cupfinalen på fem år, og som nordmann er nettopp cupen noen spesielt for rødluggen.

- Jeg sa før sesongstarten at jeg virkelig ønsket at klubben skulle gjøre det bra i FA-cupen. Siden jeg kom hit har vi aldri nådd lagt, sier Riise.

- Det er verdens mest berømte cup. Hjemme i Norge er det en kjempeturnering. Alle ser den, og det blir en god erfaring å møte Chelsea i semifinalen.

• Din kommentar: Hvilke to lag spiller finale lørdag 13. mai?

NY REVANSJ? Arjen Robben og Chelsea har slått Liverpool og Riise to ganger denne sesongen. Først 4-1 på Anfield, så 2-0 på Stamford Bridge.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media