FORDEL INTER: Ettersom verken John Arne Riises Roma eller Klaas-Jan Huntelaars Milan klarte å få ballen i mål på Stadio Olimpico, maktet ingen av lagene å legge press på serieleder Inter.Foto: SCANPIX/AP Photo/Gregorio Borgia
FORDEL INTER: Ettersom verken John Arne Riises Roma eller Klaas-Jan Huntelaars Milan klarte å få ballen i mål på Stadio Olimpico, maktet ingen av lagene å legge press på serieleder Inter.Foto: SCANPIX/AP Photo/Gregorio BorgiaVis mer

Riise ergret seg etter Milan-miss

- Kommer til å irritere meg en stund at det siste skuddet mitt ikke gikk inn.

|||På overtid hadde John Arne Riise muligheten til å avgjøre storkampen mot Milan.

Etterpå ergret han seg over missen.

Roma-spilleren har avgjort storkamper på tampen tidligere, men lørdag ble forsøket fra distanse avverget av Christian Abbiati i Milan-buret. Dermed endte det 0-0 på Olympiastadion.

— Vi skapte noen muligheter på slutten og jeg kommer til å irritere meg en stund over at det siste skuddet mitt, to minutter på overtid, ikke gikk inn, sa Riise.

MesterligakampRoma er med i kampen om en mesterligaplass. Milan innehar annenplassen, tre poeng foran Riise og co. Målet ville ha betydd mye.

— Det hadde vært fantastisk, og viktig for å kapre annenplassen. Nå må vi bare jobbe knallhardt for å skaffe oss en sikker mesterligaplass, la nordmannen til.

For gjestene var Klaas-Jan Huntelaar nær scoring, men Milan-spissen headet over på en gyllen sjanse i sluttminuttene.

PressetMilan styrte mesteparten av oppgjøret og er nok mest misfornøyd med ett poeng. Laget har tre poeng opp til Inter i tet. Stjernerekka hadde flere muligheter til å avgjøre mot Roma.

— Milan hadde mesteparten av spillet og de presset oss nokså hardt i perioder, så alt i alt bør vi nesten være fornøyde med ett poeng, sa Riise.

— Vi slet med å få til angrepsspillet vårt og ble presset defensivt, oppsummerte han.

Inter kan øke sitt forsprang i Serie A med poeng hjemme mot Genoa søndag.

(NTB)