UBEHAGELIG BYTUR: John Arne Riise. Foto: Christian Roth Christensen
UBEHAGELIG BYTUR: John Arne Riise. Foto: Christian Roth ChristensenVis mer

Riise etter hets på byen: - Takk for støtten

- Det betyr mye for meg.

(Dagbladet): En ubehøvlet gjest gjorde i helga alt for å tirre opp John Arne Riise (34) på en restaurant i Oslo.

- Å få en reaksjon fra meg var nok akkurat det han ville, skrev Riise på bloggen sin neste dag.

Fotballspilleren opplevde hendelsen som ubehagelig, og har etterpå opplevd en strøm av sympatierklæringer.

I et nytt blogginnlegg skriver Riise i dag:

- Først av alt vil jeg takke alle for en utrolig respons etter mitt siste innlegg. Støtten og meldingene betyr mye for meg. Den type oppførsel må stoppes.

Rabiat vending Dagbladet refererte i morges til Riises opplevelse. Han, kona Louise Angelica og en venninne skulle hygge seg på en restaurant. Ved siden av var det et langbord med flere folk.

Plutselig tok kvelden en rabiat vending:

- Jeg la merke til at han som satt nærmest meg, flyttet på stolen sin slik at han kunne se på meg. Jeg tenkte ikke mer over det på det tidspunktet, da jeg hygget meg i koselig selskap, skriver Riise.

- Plutselig hører jeg sidemannen lire av seg med en nokså høy utestemme: «Fy faen, han jævla avdanka idiotiske fotballspilleren. Rødhåra jævla dust som ikke kan en jævla dritt. Faen for en idiot han er.»

Kokte Riise forteller videre at det kokte innvending, men at han klarte å besinne seg. Dette til tross for at gjesten ved nabobordet hadde hentet fram en oppførsel fra nederste skuff.

- Før mannskapet på 20 gikk, kom de bort og beklaget oppførselen til den ene stakkaren som hadde liret av seg edder og galle hele kvelden - det synes jeg er fint. Flott å se at noen står opp og tar et ansvar, skriver han.

På Ullevaal Riise opplyser at han i kveld er på plass på Ullevaal stadion for å se Norge mot Sverige.

- Jeg har ikke vært der på noen år, og ser fram til å støtte laget. Håper alle har fått en god start på uka. Ta vare på hverandre, skriver Riise.