<strong>TILBAKE TIL STOREBROR:</strong> Bjørn Helge Riise returnerer til Fulham etter et korttidslån i Portsmouth. Dermed blir det en gjenforening med storebror John Arne i Vest-London.Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
TILBAKE TIL STOREBROR: Bjørn Helge Riise returnerer til Fulham etter et korttidslån i Portsmouth. Dermed blir det en gjenforening med storebror John Arne i Vest-London.Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer

Riise ferdig i Portsmouth

Forlenger ikke låneoppholdet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bjørn Helge Riise (28) ble i slutten av september sendt på et korttidslån fra Fulham til Portsmouth.

Nå melder Championship-klubben at det ikke blir aktuelt å forlenge avtalen med den norske landslagsspilleren, som dermed returnerer til en uviss Premier League-tilværelse.

Riise startet to kamper for Pompey - mot Peterborough og Leeds - men tilbrakte mesteparten av tida på sørkysten av England på benken.

Midlertidig manager Guy Wittingham, som overtok har delt ansvaret med Stuart Gray siden Steve Cotterill gikk til Nottingham Forest i oktober, takker lillebror Riise for innsatsen.

- Bjørn kommer ikke til å bli værende. Det har dessverre ikke fungert for ham her. Jeg har vært i samme situasjon selv der man går på lån et sted og det ikke fungerer for deg, sier den tidligere Portsmouth-, Aston Villa- og Sheffield Wednesday-spilleren til lokalavisa The News.

- Han har uansett vist seg som en flott profesjonell, og jeg tror han har trivdes her. Vi har iallfall hatt en fin tid sammen med ham. Han forsto situasjonen, og han har tatt det pent. Det var den rette avgjørelsen å hente ham inn. Han styrket troppen og bidro til bedre konkurranse om plassene, fortsetter Wittingham.

Dermed vender Erik Huseklepp tilbake til Portsmouth etter landslagspausen som eneste nordmann. Klubben ligger på en 16. plass (av 24) på nest øverste nivå i England etter 16 serierunder.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer