Riise fikk legetilsyn

John Arne Riise måtte undersøkes etter at John Carew slo til ham i spillerbussen mandag kveld.

 • Semb: - Carew slo Riise
 • Politiet: Etterforsker ikke Carew
 • Monn-Iversen: Idyllen som sprakk
 • Esten O. Sæther: Penga har skylda
 • Carew og Riise i basketak på spillerbussen Det bekreftet toppfotballsjef Tore Krogstad overfor NTB tirsdag kveld.

  - Det er riktig at han måtte sjekkes for om han var påført skade eller ikke. Landslagslege Lars Engebretsen bekreftet at det ikke var noe alvorlig, sa Krogstad.

  - Stemmer det at Riise måtte på legevakten?

  - Jeg vet ikke nøyaktig hva som skjedde, men jeg vet at Lars tok ham med seg for å sjekke ham. Jeg vet ikke om de dro på legevakten eller sykehuset. Dette er jeg usikker på, sa Krogstad til NTB.

  Det er ikke klart hvor hardt slaget mot Riise var, og om John Carew slo ham gjentatte ganger.

  Men John Arne Riise ga under tirsdagens trening tydelige tegn til at han hadde fått seg en trøkk i ansiktet. Gjentatte ganger tok han seg til venstre kinn, og på pressekonferansen på Fornebu tirsdag ettermiddag sa han følgende:
  - Jeg har fått meg en skikkelig trøkk, det ser dere kanskje.

  John Carew ble tatt ut av landslagstroppen etter episoden med John Arne Riise, mens sistnevnte fikk være med landslaget videre denne uken.

  Det hele startet da John Carew mente John Arne Riise burde spilt til ham i et av angrepene under treningen mandag. Riise var tydelig uenig og de to var i muntlig krangel flere ganger utover treningen på Marienlyst i Drammen.

  Riise viste hva han mente om Carew ved å spytte foran beina hans flere ganger. Til tross for at han også oppførte seg dårlig, lot landslagsledelsen ham bli på landslaget, riktignok etter en irettesettelse.

  - Han har fått en kraftig muntlig irettesettelse. Carew ble tatt ut av troppen fordi det han gjorde var av langt mer alvorlig karakter, sa Krogstad tirsdag.

  (NTB)

MÅTTE HA LEGETILSYN: John Arne Riise måtte ha legetilsyn etter tirsdagens fysiske krangel med John Carew.