Riise føler presset med nye eiere

Benitez skal handle for halv milliard.

(Dagbladet.no): Til sommeren skal Liverpool-manager Rafael Benitez angivelig få en halv milliard kroner til spillerkjøp fra de amerikanske eierne George Gillett og Tom Hicks.

Det betyr at flere klassespillere kan ventes til Anfield - noe som nødvendigvis innebærer at noen må ut.

John Arne Riise nyter stor tillit fra Benitez, og har neppe stor grunn til å frykte for framtida si hos Champions League-mesterne fra 2005.

Men nordmannen innrømmer at han er blitt ekstra skjerpet av tanken på de nye ansiktene som vil komme til sommeren.

- Man vet aldri hva som kommer til å skje, og hvor mange spillere som vil komme i løpet av sommeren. Man jobber alltid hardt når man spiller for Liverpool - men det er spennende tider i vente, sier Riise til klubbens hjemmeside.

Og legger til at det ikke lenger bare er Benitez det er viktig å imponere.

- Siden vi har fått nye eiere, gjør det at alle tar i for å imponere dem også, sier Riise.

Amerikanerne har allerede vært til stede under treninger på Melwood, og har lite å klage over så lenge Liverpool praktisk talt er klare for semifinalen i Champions League og viser upåklagelig ligaform.

NYTER STOR TILLIT: Men John Arne Riise vet at alt ikke nødvendigvis varer evig. Han innrømmer at han er på tå hev med tanke på de nye spillerne som vil ankomme Anfield til sommeren. Foto: Olivier Hoslet/EPA/SCANPIX
NYTER STOR TILLIT: Men John Arne Riise vet at alt ikke nødvendigvis varer evig. Han innrømmer at han er på tå hev med tanke på de nye spillerne som vil ankomme Anfield til sommeren. Foto: Olivier Hoslet/EPA/SCANPIX Vis mer

- Vi har en god følelse i Europa, men nå er det viktig å være profesjonelle og opprettholde formen i ligaen, sier Riise.

• Din mening: Hvilke spillere tror du forsvinner fra Anfield til sommeren?

<B>RIKE ONKLER:</B> Tom Hicks (til høyre) og George Gillett.