Riise forbanna etter Kollen-besøk: «Jeg trodde ikke de ville synke så lavt»

Hevder han ble forsøkt fjernet fra Holmenkollen.

PROVOSERT: John Arne Riise mener personer i Skiforbundet ville fjerne ham fra et område i Holmenkollen under verdenscuprennet på grunn av sitt engasjement med et utenlandsk bettingselskap.  Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
PROVOSERT: John Arne Riise mener personer i Skiforbundet ville fjerne ham fra et område i Holmenkollen under verdenscuprennet på grunn av sitt engasjement med et utenlandsk bettingselskap. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): John Arne Riise hevder at han ble forsøkt fjernet av personer i «forbundet» fra et område i Holmenkollen fordi han har en avtale med et utenlandsk bettingselskap.

Dette gir han uttrykk for på sin egen blogg etter helgas verdenscuprenn i Oslo, der Riise fikk en omvisning i blant annet landslagets smørebuss.

- Jeg kan ikke skjønne at noen ga den beskjeden til John Arne. Det fikk i hvert fall ikke jeg med meg. Jeg opplevde at det var et veldig hyggelig møte. Hos oss var - og er - i hvert fall John Arne hjertelig velkommen, sier smøresjef Knut Nystad til Dagbladet.

- Jeg skal ikke utelukke at noen i kampens hete kan ha bedt han om å flytte seg litt, hvis man er litt stresset. Men jeg snakket med John Arne både før og etter løpet, og jeg opplevde at det bare var god stemning, sier Nystad videre.

- Idiotisk Riise, som nylig flyttet hjem til Norge fra proffopphold i India, var i Holmenkollen store deler av lørdagen. Fotballspilleren beskriver dagen som «en fantastisk opplevelse» - men er ikke fornøyd med behandlingen han fikk.

«Eneste negative episoden var når noen fra forbundet ville ha meg fjernet fra område på grunn av Norsk Tipping og mitt forhold til Betsson. Det synes jeg høres helt idiotisk ut. Er det noen fra Norsk Tipping som leser dette her ber jeg de ta kontakt så kan vi heller ta en prat. Dette blir for dumt», skriver Riise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer