Riise forstår ikke Liverpool-legendens ego-kritikk

- Kamp ut og kamp inn løper jeg alt jeg kan for laget.

LOVENDE: Med to tunneler og friske offensive takter, spesielt i andre omgang, blir John Arne Riise trukket fram av Drillo som en av Norges beste mot England. Men ikke alle er like enige. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
LOVENDE: Med to tunneler og friske offensive takter, spesielt i andre omgang, blir John Arne Riise trukket fram av Drillo som en av Norges beste mot England. Men ikke alle er like enige. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOTEL BRISTOL (Dagbladet): John Arne Riise ble trukket fram av landslagssjef Egil Drillo Olsen som en av Norges beste etter tapet for England i helga.

I dag gjentok Drillo rosen, og mente Riise sammen med Tarik Elyounoussi var blant de friskeste vi hadde offensivt på Ullevaal.

- John Arne var bedre enn på lenge. Det er lenge siden han har vært så god og villig framover på banen, så det var hyggelig, sier landslagssjefen til Dagbladet.

Refset av Thompson I TV 2-studio etter kampen var tonen imidlertid litt annen da Phil Thompson hadde ordet. Liverpool-legenden mente i motsetning til Drillo at Riise viste en ego side i den gode andreomgangen.

- Riise brukte mesteparten av andre omgang på venstrekanten. Han gjorde det bra, men for meg spilte han ikke for laget, men for seg selv, for publikum. Han kom seg ned til dødlinja et par ganger, dro et par tunneler, men han burde sett etter en lagkamerat å spille til, og gikk i stedet for skudd fra en veldig spiss vinkel. For meg er det å spille for seg selv, ikke laget, refset Thompson.

Den kritikken skjønner Riise ingenting av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer