Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise forstår publikum

John Arne Riise skjønner at Norge blir møtt med pipekonsert når de ikke vinner på Ullevaal.

- Publikum vil vinne, og de må gjerne pipe hvis de ikke er fornøyd. Jeg synes det er helt greit, sa Riise til NTB etter kampen.

Sunnmøringen var svært lettet over det ene poenget og mener Norge nå har gode sjanser til å ta både første- og annenplassen i gruppe 2.

- Jeg synes vi skal være fornøyd, alt er tross alt i våre hender framover. Synes vi gjør en kjempeinnsats i dag. Mot slutten var vi utrolig slitne, men vi ga aldri opp og fikk betalt til slutt, sa Riise.

- Fire av seks mulige poeng hadde helt klart vært det beste for oss, men jeg tror danskene kan få trøbbel med Romania i Parken.

Riise ga som vanlig alt, og var fornøyd med å få gullklokka for 25 spilte landskamper. Han har tre scoringer for Norge siden debuten i den nordiske landslagsturneringen på La Manga i januar 2000.

- Nå synes jeg det bare er deilig å være ferdig. Jeg gleder meg skikkelig til ferien, skal til Bali. Nå skal jeg gifte meg lørdag, og det blir en helt annen form for spenning enn det jeg har vært med på de siste tre ukene.

Liverpool-spilleren har talen til brud Guri Havnevik og de rundt 220 bryllupsgjestene klar. Han er ikke nervøs.

- Jeg har kontroll, tror jeg. Talen sitter her oppe, sa Riise mens han gliste og pekte på sitt hode.

(NTB)

SLITEN: John Arne Riise jobbet og sleit kampen gjennom. Nå gleder han seg til ferie og bryllup.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media