Riise fortsatt avbildet i Betsson-materiale

- Vi kommer til å bytte denne nå.

(Dagbladet): John Arnes Riises avtale med Betsson måtte termineres, og alle reklamefilmer med ham i måtte stoppes, for at Riise skulle få oppfylt drømmen om å avslutte fotballkarrieren her i Norge.

Først var det uaktuelt for Betsson å fjerne filmene, men to dager senere kunne Riise fortelle at Betsson hadde oppfylt drømmen hans, etter at de bestemte å droppe reklamefilmene.

- Jeg elsker dere og vil for alltid være takknemlig for at dere realiserer min store drøm! Dere er fantastiske, skrev Riise på Twitter da avtalen gikk i boks fredag forrige uke.

Alt materiale med ålesunderen skulle så fjernes, men i Apples «App Store» har Betsson glemt å fjerne den tidligere Liverpool-backen.

Ikke klar over bildet - Dette var jeg ikke klar over før du sendte mailen, og har sendt den videre til de som skal ta ned John Arne-materiale, sier pr-manageren i Betsson, Mikael Mellqvist, til Dagbladet når han blir fortalt om bildet.

Betsson har ifølge Mellqvist vært inne i en kjempestor prosess, der mange andre aktører og ledd er involvert i jobben med å fjerne Riise fra materiale som allerede er ute.

- Vi kommer til å bytte denne nå. Vi har ikke hørt om noen andre eksempler, sier Mellqvist.

Stoler på Aafk Yngve Haavik i NFF, sier i en e-post til Dagbladet at samarbeidet mellom Riise og Betsson har opphørt, og at all annonsering og reklame Riise er en del av skulle fjernes på alle plattformer og kanaler.

- Vi har stor tillit til at Aafk følger opp punktene i avtalen, herunder dette bildet som vi nå har informert AaFK om. Utover det har vi ingen kommentar, skriver Haavik.

- En glipp Klubbdirektør Henrik Hoff i Aafk sier til Dagbladet at de ikke hadde hørt om det før NFF og Haavik ringte.

- Avtalen var at Betsson så raskt som mulig skulle ta dette bort. Har de hatt en glipp, så er det helt greit at de sier de skal fjerne dette nå, sier Hoff til Dagbladet.

I helga reiser de oransjekledde til Haugesund for den andre runden i årets Tippeliga. Om Riise blir med, vil ikke Hoff svare på.

- Vi kommer til å ha ti på benken, mens John Arne spiller alene. Nei, det er ikke jeg som tar ut laget, sier Hoff med en blid tone.

- Hvordan har det sett ut denne uka? Er Riise klar for kamp?

- Han ser halvfeit ut, he he. Nei, han har trent veldig godt denne uka. Det er klart han sikkert har litt å gå på fotballmessig, men vi får se i morgen.

FORTSATT AVBILDET: John Arne Riise var ikke fjernet fra Betssons app i App Store. Skjermdump
FORTSATT AVBILDET: John Arne Riise var ikke fjernet fra Betssons app i App Store. Skjermdump Vis mer