Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise fra start mot Rangers

Monaco-spilleren John Arne Riise spiller fra start når Monaco møter Glasgow Rangers i Champions League i kveld. - Jeg gleder meg enormt, sier Riise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har fått tillit fra start som venstre indreløper, akkurat den plassen jeg trives best på, skriver Riise på sin hjemmeside.

John Arne Riise har hatt en tung start på sesongen for Monaco. Overgangsryktene har svirret rundt unggutten. Leeds var lenge interessert i Riise, men Monaco avslo tilbudet fra Yorkshire-klubben. Da sesongen startet, var Riise plassert på innbytterbenken. Nå er han glad for å være tilbake i varmen.

- Det har gått veldig bra på trening den siste tiden og jeg føler at treneren har fått tilbake tilliten til meg, etter den litt turbulente perioden med alle overgangsspekulasjonene.

Monaco tapte 2-3 borte mot Galatasaray i den første kampen i Champions League. Kveldens hjemmekamp mot Rangers bør ende med Moncao-seier hvis laget skal ha noen sjanse videre i turneringen.

(Dagbladet.no)

SPILLER I KVELD: John Arne Riise i aksjon mot Strasbourg forrige sesong.