Riise fra start

John Arne Riise spiller fra start for Liverpool hjemme mot Tottenham. Steffen Iversen er ikke i 'Spurs' tropp. Dagbladet.no følger Premier League direkte fra 16.00!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Liverpool er ute etter å forsvare serieledelsen når de møter Tottenham hjemme på Anfield i dag. Kampen er også svært viktig for bortelaget, som ligger på en overraskende tredjeplass etter ti serierunder.

Til tross for at de nesten rotet seg bort mot Olympiakos onsdag, er Manchester United klare favoritter når de får besøk av Aston Villa. Rødtrøyene ser ut til å ha funnet formen, og vil ikke være fornøyde med noe annet enn tre poeng i dag.

Ole Gunnar Solskjær har fått tillit fra start for hjemmelaget, mens Øyvind Leonhardsen starter for Aston Villa. Ronny Johnsen er ikke i troppen.

Favoritter er også Arsenal hjemme mot Blackburn, men etter tap både mot Auxerre og Everton den siste uka, stiller mange spørsmål ved om rekordformen fra sesonginnledningen nå er dalende. Blackburn, på sin side, kan med seier i dag virkelig blande seg inn i medaljestriden.

Både Egil Østenstad og Henning Berg har fått plass i Blackburns start-11'er.

Newcastle kommer rett fra kjempekampen mot Juventus, hvor Bobby Robsons menn fikk sine første tre poeng i årets Champions League. De før besøk av Charlton, og håper på ny fullklaff.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer