Riise friskmelder seg til helga

Lyskeskaden har sluppet taket.

(Dagbladet.no): John Arne Riise pådro seg en lyskeskade mot Hellas sist uke, og sto over Liverpools kamper mot Portsmouth lørdag og Porto i går.

Nå er han imidlertid klar igjen, og melder seg til tjeneste for Liverpool til helgas møte med Birmingham.

- Det var grusomt for meg å gå glipp av de to siste kampene fordi det var store kamper mot Portsmouth og Porto, sier Riise til Liverpools hjemmeside.

Han sier undersøkelser viser at skaden ikke var alvorlig.

- Jeg mistet fire-fem dagers trening, men jeg leges raskt og heldigvis er jeg bra igjen nå.

Og kanskje har noen dager i ro gjort godt for Riise, som la ned mye arbeid gjennom to fulle kamper for landslaget. Nå er han i alle fall heltent for ny innsats for klubblaget.

- Jeg er full av energi og ser fram til resten av ukas treninger og sjansen til å kjempe meg inn på laget igjen til helga, sier han.

Mer usikkert er det om Liverpool har Xabi Alonso og Daniel Agger tilbake. Duoen sto over gårsdagens Champions League-kamp på grunn av skader.

KLAR TIL KAMP: John Arne Riise melder seg på i kampen om en plass på laget til Liverpool som møter Birmingham på lørdag. Foto: AFP/Scanpix
KLAR TIL KAMP: John Arne Riise melder seg på i kampen om en plass på laget til Liverpool som møter Birmingham på lørdag. Foto: AFP/Scanpix Vis mer
Riise friskmelder seg til helga
ØNSKEREPRISE: Sist vi så John Arne Riise i aksjon, leverte han denne perlen i krysset bak den greske keeperen Konstantinos Chalkias på Ullevaal. Liverpool-fansen har sikkert ingenting mot en reprise på Anfield.