Riise frykter for Liverpool-framtida

Usikker på ny manager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet.no): I går fikk Gerard Houllier sparken i Liverpool. Franskmannen hentet John Arne Riise fra Monaco til Anfield for tre år siden, og forvandlet en 20-åring fra talent til beckstjerne.

Nå skal Liverpool ansette ny trener. Det skremmer Riise.

- Jeg går en usikker framtid i møte, jeg må få snakket med den nye sjefen, sier Riise til Dagbladet.no.

- Dette blir en ny start for deg?

- Det blir det. Du vet aldri om en ny trener vil spille med deg. Det er viktig at jeg får pratet med ham, da får jeg vite om jeg er med i planene hans.

Ålesunderen vil ikke kommentere managernavn som lanseres i britisk presse. Han venter på utnevnelsen med blandede følelser, etter at Houllier som første Liverpool-sjef på 48 år fikk fyken.

- Houllier snudde om på alt for meg, fra bortglemt spiller i Monaco til fast i Liverpool. Jeg fikk en klump i magen da jeg hørte om det i går. Jeg ble lei meg. Han gjorde mye for meg.

Riise mener spillerne må ta mye av skylda for manglende suksess, men forstår at klubben måtte gjøre noe med manglende resultater i den meritterte klubben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer