Riise frykter for Liverpool-framtida

Usikker på ny manager.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): I går fikk Gerard Houllier sparken i Liverpool. Franskmannen hentet John Arne Riise fra Monaco til Anfield for tre år siden, og forvandlet en 20-åring fra talent til beckstjerne.

Nå skal Liverpool ansette ny trener. Det skremmer Riise.

- Jeg går en usikker framtid i møte, jeg må få snakket med den nye sjefen, sier Riise til Dagbladet.no.

- Dette blir en ny start for deg?

- Det blir det. Du vet aldri om en ny trener vil spille med deg. Det er viktig at jeg får pratet med ham, da får jeg vite om jeg er med i planene hans.

Ålesunderen vil ikke kommentere managernavn som lanseres i britisk presse. Han venter på utnevnelsen med blandede følelser, etter at Houllier som første Liverpool-sjef på 48 år fikk fyken.

- Houllier snudde om på alt for meg, fra bortglemt spiller i Monaco til fast i Liverpool. Jeg fikk en klump i magen da jeg hørte om det i går. Jeg ble lei meg. Han gjorde mye for meg.

Riise mener spillerne må ta mye av skylda for manglende suksess, men forstår at klubben måtte gjøre noe med manglende resultater i den meritterte klubben.

- Det er sportslige årsaker bak dette, sier Riise.

Riise legger ikke skjul på at franskmannens avskjedigelse er sår for ham. Nå håper han Houllier holder kontakten med rødluggen han gjorde til stjerne.

- Vi håpet han skulle fortsette. Det gjorde i hvert fall jeg, sier Riise.

SPENT:</B> John Arne Riise håper Liverpools nye sjef vil satse på ham.