Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise håper Cisse senker Chelsea

Klar for gigantkamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Direkte kl. 20.45: 2. semifinale i Champions League

(Dagbladet.no): Selv bruker John Arne Riise yoga for å holde seg frisk.

I kveld håper den norske kantspilleren på at skadeplagede Djibril Cisse kan bli Liverpools joker. Den franske spissen løper som et fly, og skal slå til når rødtrøyene trenger ham som mest.

- Cisse er ikke i form til å spille en hel kamp. Men han kan komme inn den siste halvtimen og gi oss fart på topp, som i første kampen, sier Riise til londonavisa Evening Standard.

Trenger mål

Frankrike-spiss Cisse brakk som kjent beinet stygt 30. oktober, og nøyer foreløpig med innhopp.

- Han kan utgjøre forskjellen når vi trenger et mål, sier Riise.

Med 0-0 fra første semifinale burde Liverpool hatt favorittstempel. Men ikke mot ligamesterene Chelsea, som bare har tapt én ligakamp hele sesongen.

KOM INN MOT JUVE: Her feirer Cisse og Traore seieren mot Juventus i kvart\'n. Nå venter Chelsea, andre kamp i semifinalen. Foto: SCANPIX/AP
KOM INN MOT JUVE: Her feirer Cisse og Traore seieren mot Juventus i kvart\'n. Nå venter Chelsea, andre kamp i semifinalen. Foto: SCANPIX/AP Vis mer

- Chelsea spiller bra taktisk, og de vet de kan komme til Anfield og bare scoret ett mål. Da er de videre. Det blir en jevn kamp, sier ålesunderen.

Stoler på fansen

Riise håper Anfield brøler når dommeren blåser matchen i gang.

- Det kommer til å bli kjempeatmosfære. Våre fans kommer til å være klare for det, og det samme gjelder spillerne. Det skal bi en flott kveld i Europa, sier Riise.

BOMMET PÅ STAMFORD BRIDGE: John Arne Riise ser fram til kveldens kamp. I bortemøtet hadde nordmannen en kjempesjanse med høyrefoten.
Hele Norges coronakart