Riise håper på Chelsea-sprekk

Nøyer seg ikke med ligasølv.

(Dagbladet.no): John Arne Riise nekter å godta at Liverpool bare kan ta andreplassen i Premier League.

De røde fra Anfield har 17 poeng opp til Chelsea, med to kamper mindre spilt. Den norske venstrebacken har fortsatt troen på at ligamestrene kan tas igjen.

- Det viktigste for oss er at vi fortsetter å vinne. Hvis vi klarer det, så kan vi håpe på at Chelsea glipper framover, sier Riise til Liverpools hjemmeside.

Søndag reiser Riise og co. til Old Trafford. Med seier der passerer Liverpool erkerival United og kniper andreplassen på tabellen.

- Søndag handler ikke om andreplassen. Vi prøver fortsatt å vinne hver eneste kamp vi spiller, og så må vi se om vi kan nå helt opp, sier Riise som føler at Liverpool i år har en helt annen stabilitet enn tidligere.

- Det var et par ganger forrige sesong da vi hadde muligheten til å ta poeng på lag foran oss, men dummet oss ut hver gang. Det er en av forskjellene i år. At vi griper sjansene viser at vi er et bedre lag nå.

Bare seier er godt nok for Riise mot United, som tapte lokaloppgjøret mot City denne helga.

- Vi tenker ikke på uavgjort. Vi tenker aldri sånn. Vi vet at United er er tøft lag, og det blir vanskelig å slå dem. Men vi har en uke på å forberede oss, og vi har ikke tenkt å reise dit for å kose oss, sier Riise.

SEIER PÅ SEIER: Liverpool slo Spurs lørdag, og viser mesterform med 11 seirer på de 12 siste kampene. Foto: Scanpix/Ap
SEIER PÅ SEIER: Liverpool slo Spurs lørdag, og viser mesterform med 11 seirer på de 12 siste kampene. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Liverpool har ikke tapt i serien siden oktober.

- Vi drar dit med en god følelse, og planen er å spille like bra som i de siste kampene, sier nordmannen.

Din kommentar: Har Liverpool en sjanse til å kapre gullet?