Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise har sagt opp Betsson-avtale

John Arne Riise har sagt opp avtalen sin med Betsson, men fortsatt gjenstår det noen hindre før han får lov til å spille fotball i Norge igjen.

John Arne Riises forbindelser med Betsson fortsetter å gjøre en overgang til norsk fotball komplisert, selv om han nå har sagt opp avtalen med det utenlandske spillselskapet. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
John Arne Riises forbindelser med Betsson fortsetter å gjøre en overgang til norsk fotball komplisert, selv om han nå har sagt opp avtalen med det utenlandske spillselskapet. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

Tirsdag kveld opplyste Riise selv på Twitter at han har kuttet båndene til Betsson, melder TV 2.

«Jeg ble fortalt av alle at jeg må terminere avtalen for å spille. I dag ble det gjort. Signert og levert. Men enda er det ikke nok», skriver Riise, som for tiden er i samtaler med moderklubben Aalesund om å spille for dem i eliteserien.

Problemet nå er at Riise skal ha spilt inn flere reklamefilmer for Betsson, filmer som selskapet fortsatt har rettighetene til, men som ikke er vist ennå.

Dermed kan det oppstå komplikasjoner dersom disse filmene blir brukt.

- AaFK kan ikke inngå en avtale med ham før vi har fått ja fra Fotballforbundet og Norsk Toppfotball. Aalesund kan ikke ta risikoen ved å bli saksøkt av en av de nevnte partene dersom Norsk Tipping finner at slike reklamefilmer er stikk imot selskapets interesser og klager til Norges Fotballforbund, sier Hoff til Sunnmørsposten og TV 2.

PR-sjef Mikael Mellqvist i Betsson sier til VG at det er uaktuelt å la være å bruke filmene.

- Vi kan ikke bare kaste fire reklamefilmer i søpla. Vi har allerede strukket oss veldig langt for å få til dette. Vi kansellerer for eksempel fire planlagte events med John Arne.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media