PÅ ULLEVAAL: Englands kaptein Steven Gerrard og resten av landslaget trente på Ullevaal i dag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
PÅ ULLEVAAL: Englands kaptein Steven Gerrard og resten av landslaget trente på Ullevaal i dag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

Riise har sendt «erte-sms» til Gerrard

- Gleder meg til å møte ham, sier Liverpool-stjernen.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): John Arne Riise og Steven Gerrard var gode venner da førstnevnte spilte i Liverpool.

Da Gerrard ble spurt på dagens pressekonferanse om han gledet seg til å møte sin tidligere lagkamerat svarte, England-kapteinen kontant:

- Definitivt. Jeg kan ikke vente.

SAMMEN I LIVERPOOL: Steven Gerrard og  John Arne Riise. Foto: AP Photo/Dave Thompson
SAMMEN I LIVERPOOL: Steven Gerrard og John Arne Riise. Foto: AP Photo/Dave Thompson Vis mer

- Han har allerede sendt meg en SMS, så ertingen er i gang, sa Gerrard da han og Roy Hodgson holdt pressekonferanse på Ullevaal Stadion i dag.

Kampen mot Norge blir Englands første med Roy Hodgson som manager, og deres første oppkjøringskamp til EM i Polen og Ukraina.

- Det vil åpenbart være bra å starte med en seier mot Norge. Da blir vi tryggere på formasjonen, og måten vi skal spille på, sa Gerrard.

LIVERPOOL-KAPTEIN:  Steven Gerrard. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
LIVERPOOL-KAPTEIN: Steven Gerrard. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

Roy Hodgson sier at det ikke vil være noen krise om England skulle tape mot Norge i morgen.

- Jeg vil heller vinne første kamp i EM, enn mot Norge i morgen. Men jeg håper vi gjør en bra kamp i morgen, og forhåpentligvis reiser vi herifra med en seier, sa Hodgson.

Han har ikke de engelske Chelsea-spillerne med seg i troppen da de har fått fri etter seieren i Champions League. Også Wayne Rooney er ikke med mot Norge på grunn av en fotskade.

Norwich-keeper John Ruddy er også ute etter brudd i fingeren.