Riise har sendt «erte-sms» til Gerrard

- Gleder meg til å møte ham, sier Liverpool-stjernen.

PÅ ULLEVAAL: Englands kaptein Steven Gerrard og resten av landslaget trente på Ullevaal i dag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
PÅ ULLEVAAL: Englands kaptein Steven Gerrard og resten av landslaget trente på Ullevaal i dag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): John Arne Riise og Steven Gerrard var gode venner da førstnevnte spilte i Liverpool.

Da Gerrard ble spurt på dagens pressekonferanse om han gledet seg til å møte sin tidligere lagkamerat svarte, England-kapteinen kontant:

- Definitivt. Jeg kan ikke vente.

- Han har allerede sendt meg en SMS, så ertingen er i gang, sa Gerrard da han og Roy Hodgson holdt pressekonferanse på Ullevaal Stadion i dag.

Kampen mot Norge blir Englands første med Roy Hodgson som manager, og deres første oppkjøringskamp til EM i Polen og Ukraina.

- Det vil åpenbart være bra å starte med en seier mot Norge. Da blir vi tryggere på formasjonen, og måten vi skal spille på, sa Gerrard.

Roy Hodgson sier at det ikke vil være noen krise om England skulle tape mot Norge i morgen.

- Jeg vil heller vinne første kamp i EM, enn mot Norge i morgen. Men jeg håper vi gjør en bra kamp i morgen, og forhåpentligvis reiser vi herifra med en seier, sa Hodgson.

Han har ikke de engelske Chelsea-spillerne med seg i troppen da de har fått fri etter seieren i Champions League. Også Wayne Rooney er ikke med mot Norge på grunn av en fotskade.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer