Riise har signert for Champions League-klubb

På Kypros

I CHAMPIONS LEAGUE:  John Arne Riise har signert for den kypriotiske klubben Apoel. Her sammen med Louis Angelica Riise.  Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet
I CHAMPIONS LEAGUE: John Arne Riise har signert for den kypriotiske klubben Apoel. Her sammen med Louis Angelica Riise. Foto: Jørgen Kvalsvik / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): John Arne Riise (33) er klar for den kyprotiske klubben Apoel. Det bekrefter klubben selv på sin hjemmeside nå.

- For meg er dette en flott mulighet til igjen å få konkurrere på det øverste nivået i Europa. Apoel gir meg muligheten til igjen å kjempe i Champions League, og det gjør meg veldig glad. Den viktigste grunnen til at jeg bestemte meg for å signere for Apoel er fordi jeg ønsker en ny utfordring, sier Riise til klubbens hjemmeside. Den kypriotiske klubben kvalifiserte seg til årets Champions league, og skal spille i gruppe med Barcelona, PSG og Ajax i Champions League.

- Det var tungen på vektskålen. Champions League står høyt. Det var andre tilbud også, men John Arne er godt fornøyd med avtalen, sier manager Lars Gilleberg til Dagbladet.

Apoel opplyser at Riise har valgt seg drakt nummer seks.

- Jeg er godt fornøyd. Det er ny kultur og nye muligheter. Champions League-eventyret skal bli helt rått, sier en fornøyd John Arne Riise til Betsson-bloggen.

Riise har signert en 2-årsavtale med Apoel. Klubben tok seg til kvartfinale i Champions League for tre år siden, og har 23 mesterskap i hjemlig liga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer