<strong>REAGERTE:</strong>  John Arne Riise. Foto: Christian Roth Christensen
REAGERTE: John Arne Riise. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

Riise hetset på restaurant i Oslo: - Han var ute etter en reaksjon hos meg

Kokte innvendig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I et nytt innlegg på bloggen sin forteller John Arne Riise (34) om en ufyselig opplevelse på en restaurant i Oslo i helga.

Sammen med kona Louise Angelica - og en venninne - fikk de bord i et hjørne av restauranten. Ved siden av var det et langbord med flere folk.

Riise skriver:

- Jeg la merke til at han som satt nærmest meg, flyttet på stolen sin slik at han kunne se på meg. Jeg tenkte ikke mer over det på det tidspunktet, da jeg hygget meg i koselig selskap. Plutselig hører jeg sidemannen lire av seg med en nokså høy utestemme: «Fy faen, han jævla avdanka idiotiske fotballspilleren. Rødhåra jævla dust som ikke kan en jævla dritt. Faen for en idiot han er.»

Kokte Riise innrømmer at det kokte innvendig, men at han ikke ville lage scener fordi han er en offentlig person.

- Å få en reaksjon fra meg var nok akkurat det han ville. Jeg er med min kone, jeg er en offentlig person. Gjør jeg noe, så er det meg det går utover. Han var full, men er det en unnskyldning? spør Riise i bloggen.

Rundt 60 år Han skriver videre at det dreide seg om en mann på rundt 60 år.

- Før mannskapet på 20 gikk, kom de bort og beklaget oppførselen til den ene stakkaren som hadde liret av seg edder og galle hele kvelden - det synes jeg er fint. Flott å se at noen står opp og tar et ansvar.

Avsluttet kontrakten John Arne Riise og kona Louise Angelica flyttet nylig fra Kypros til Oslo. Han avsluttet kontrakten med APOEL Nicosia ett år før tida.

Det er usikkert hva han skal gjøre til høsten, men tidligere har han uttalt at han vil spille fotball til han er 40 år. Han skal ha fått flere tilbud, blant annet fra India.

Riise har flest fotballandskamper i Norge. Tallet er 110 - og han har hatt suksess i flere klubber - ikke minst Liverpool - der han vant Champions League i 2005.

- Jeg elsker Oslo, skriver Riise, som i bloggen kommer inn på ting han også kan styre sin begeistring for.

Støtte Riise har tidligere skrevet om mobbing og netthets, og fått en flom av sympatierklæringer.

Møtet med en full og rabiat Ola Dunk - som skjemmer seg ut på det mest vulgære - kan du imidlertid aldri gardere deg mot.

Nylig avslørte Riise at det jobbes med en TV-dokumentar om hans liv.

Du kan lese hele historien hans fra byturen her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer