Riise hevder annen blogger var sjalu og misunnelig på ham

- Stakkars!

BLOGGER:  John Arne Riise. Foto: Christian Roth Christensen
BLOGGER: John Arne Riise. Foto: Christian Roth ChristensenVis mer

(Dagbladet): Å være blogger er et yrke som har kommet som et skudd de siste åra. Nå kan alle sitte på hver sin tue og melde noe i hytt og gevær.

Også mannen med flest landskamper for Norge - John Arne Riise (35) - har kastet seg på bølgen. Men i begynnelsen av september ble det stille fra fotballspilleren.

Flere lurte på om han hadde gått lei. Nå kommer oppklaringen - fra Riise selv, på bloggen.

- Dessverre var det en episode fra en blogger som gjorde at det kokte over for meg. Normalt driter jeg i slikt, men akkurat denne gangen gjorde det meg så forbannet at jeg vurderte å slutte, skriver Riise i en ny bloggpost.

- Sikkert teit Riise - som spiller i indiske Delhi Dynamos - tilhører et bloggsamfunn som heter United Influencers. Det er i kulissene her at heite følelser ble satt i sving.

Forsvarsklippen skriver:

- Sikkert teit av meg å tenke så drastisk, men når en blogger som er i samme team som deg begynner å legge ut innlegg om andre bloggere på en negativ måte? Ja, da koker det. Spesielt når det bare oste misunnelse av hele greia. Har man noe på hjertet, så tar man det internt i tilfelle.

Riise går ikke ytterligere i detaljer om hva feiden dreier seg om, men oppsummerer:

- Så mye misunnelse og sjalusi skal man ikke ha når man jobber sammen. Stakkars!

Tilbake Riise gjør det klart at han er tilbake som blogger for fullt. Han skal spille i Delhi Dynamos fram til jul, før den korte sesongen i India er over. Han har fått en god start. Laget leder ligaen sammen med FC Pune City.

- Louise (kona) reiser med laget. Hun er virkelig en av gutta. Dessverre reiser hun til Norge på fredag. Det blir en tøff dag, skriver Riise.

Tidligere er det blitt spekulert i om han vil spille for Aalesund mens det er fotballpause i India. Avtalen med spillselskapet Betsson - som er i direkte konkurranse med Norsk Tipping - kan imidlertid stikke kjepper i hjula for dette.