EKTEPAR:  John Arne Riise og Louise Angelica Markussen. Foto: Anders Grønneberg
EKTEPAR: John Arne Riise og Louise Angelica Markussen. Foto: Anders GrønnebergVis mer

Riise hevder han var fortapt: - Jeg ble reddet av min kone

Uviss framtid på fotballbanen.

(Dagbladet): John Arne Riise (34) er klubbløs etter ett år i APOEL Nicosia, men hyller livet - og kjærligheten. Søndag feiret han og kona Louise Angelica ett års bryllupsdag. På bloggen sin forteller fotballspilleren hva kona har betydd for ham:

- Vi møttes for tre og et halvt år siden. Gjennom Facebook. Jeg var ikke på et bra sted i livet. Jeg var fortapt. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, hvordan framtida mi så ut - og veien videre.

Riise fortsetter:

- Jeg hadde svært lav selvtillit. Vi snakket i telefonen og på Skype, før vi hadde vår første, hemmelige lunsj. Vi dro til et sted hvor vi visste at det ikke var så mange mennesker. Vi ville lære hverandre å kjenne før andre visste noe. Alle har hørt om kjærlighet ved første blikk. Jeg har aldri trodd på det. Så kom Louise inn i restauranten. Jeg var gal av forelskelse fra første stund jeg så henne i øynene.

Overraskende Siden gikk det slag i slag. Paret giftet seg i fjor - med påfølgende bryllupsfest på hotell The Thief i Oslo.

Riise vant både serien og cupen med APOEL denne sesongen. Han ga uttrykk for at han stortrivdes på Kypros, men til manges overraskelse meldte han nylig at han er ferdig i klubben. Riise og kona har nå skaffet seg en leilighet i Oslo. Framtida er uviss.

Tidligere har den topptrente 34-åringen uttalt at han vil spille fotball til han er 40 år. Han har også uttrykt ønske om å fortsette som trener/manager, og en klubb i Norge er aktuelt.

Poker Riise og kona er for tida i Las Vegas, hvor han spiller poker med spillsponsoren Betsson.

En stormforelsket Riise skriver om da Louise Angelica feide inn i livet:

- Mine første tanker? Hvordan i huleste klarte jeg å få en date med en så vakker kvinne!

Og:

- Jeg har vært gjennom mye. Du kom plutselig inn i livet mitt og forandret det fullstendig. Jeg kan ikke vente på fortsettelsen, erklærer han.