PÅ VEI BORT:  John Arne Riise. Foto: NTB scanpix
PÅ VEI BORT: John Arne Riise. Foto: NTB scanpixVis mer

Riise hinter om «nytt eventyr» etter sesongen

Vil avslutte med smil i Fulham.

(Dagbladet): Kontrakten John Arne Riise (33) har med Fulham går ut etter sesongen. I en melding sendt ut på sosiale medier i går kveld, tyder alt på at han ikke forlenger med London-klubben.

- Ni uker igjen, og mitt fulle fokus er at Fulham FC skal klare seg. Det kan bli et nytt eventyr i karrieren etter sesongen når kontrakten min går ut. Men 100 prosent av fokuset mitt er i Fulham, skriver Riise på Instagram.

Smil Han fortsetter:

- Dette er en stor klubb som fortjener å være i Premier League. Så til alle dere hvite: Hold motet oppe, og la oss gjøre dette sammen. Jeg ønsker å avslutte med et smil i denne store klubben.

John Arne Riise kan se tilbake på en fantastisk karriere. Han er den spilleren med flest landskamper for Norge - 110.  Han har spilt for blant annet Roma, Liverpool og Monaco, før han kom til Fulham i 2011.

Nå handler det om å overleve i Premier League, og lørdag venter en uhyre viktig kamp mot en annen nedrykkskandidat, nemlig Cardiff.

Ulike signaler Riise har tidligere gitt forskjellige signaler om hvor han ønsker å avslutte karrieren. Han har snakket om både USA, Vålerenga og Lillestrøm.

Med en flamboyant livsstil er spørsmålet naturligvis hvor attraktivt det er å avslutte i jernbanebyen Lillestrøm ...

Uansett er 33 år ingen alder. Tidligere har han antydet at han kan fortsette til han er 40.

STASELIG KJØRETØY:  John Arne Riise var innom Hotel Bristol og hilste på landslagsgutta i 2013. Han ankom svært standsmessig. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
STASELIG KJØRETØY: John Arne Riise var innom Hotel Bristol og hilste på landslagsgutta i 2013. Han ankom svært standsmessig. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer