Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise hjalp Liverpool videre

Karadas nære utlikning i FA-cupen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Portsmouth – Liverpool 1-2. John Arne Riise scoret det andre Liverpool-målet da rødtrøyene spilte seg videre i den engelske FA-cupen i fotball på bekostning av Portsmouth søndag kveld. 

Riise scoret gjestenes andre mål på Fratton Park etter at kaptein Steven Gerrard satte inn det første målet på straffe etter 37 minutter.

Fire minutter senere klinte nordmannen ballen i mål nederst ved stolperoten fra 17 meters hold. Hjemmelagets målvakt Dean Kiely var sjanseløs da ballen gikk i det lengste hjørnet.

Ni minutter ut i den andre omgangen reduserte Sean Davis til 1-2 for hjemmelaget og ga håp om et uavgjort resultat.

Azar Karadas ble byttet inn etter 66 minutter og to ganger holdt nordmannen på å ordne omkamp, men Liverpools målvakt Jose Reina avverget begge gangene. Dermed er Liverpool klare for den 5. runden av den prestisjetunge fotballturneringen.

De to nordmennene Riise og Karadas slo av en kameratslig prat på vei ut av Fratton Park, men det var altså Riise som hadde størst grunn til å glise.

MATCHVINNER: John Arne Riise scoret det andre målet for Liverpool da Portsmouth ble beseiret 2-1 på Fratton Park.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!