John Arne Riise satser på ski

Riise hylles av Bjørgen: - Det står respekt av det han gjør

John Arne Riise gikk opp monsterbakken på under én time.

I MÅL: John Arne Riise ble skremt da han så monsterbakken, men fullførte målet sitt - å gå opp innen én time. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
I MÅL: John Arne Riise ble skremt da han så monsterbakken, men fullførte målet sitt - å gå opp innen én time. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LYSEBOTN (Dagbladet): - Nå angrer jeg som faen, gjentok John Arne Riise da han i bunnen av Lysebotn skimtet monsterbakken som han torsdag skulle bestige.

- Jeg begynner å grue meg litt, jeg gjør det. Det er først når du kommer hit at du kjenner på det, sa John Arne Riise, som ikke kunne finne noen tidligere opplevelser sammenliknbare med det han nå skulle utsettes for.

- I går var jeg nervøs. I dag er jeg enda mer nervøs. Jeg vet det blir fryktelig tungt. Jeg vet jeg må åpne rolig og kontrollert, men problemet er jo at jeg ikke vet hva rolig og kontrollert er i denne sammenhengen. Målet er å gå opp på én time, klarer jeg det er jeg storfornøyd.

Den tidligere Liverpool-spilleren fortalte at han begynte med rulleski for to uker siden. Etter ti økter, skulle han nå opp Lysebotn - treningsøkta som mange skiløpere anser som sommerens aller verste. Og i kort shorts og kortarma, kunne man allerede se at det hadde blitt noe knall og fall.

- Jeg datt på rumpa i en rundkjøring i går. Jeg turte ikke å vise at det var vondt, så jeg bare staket videre, sier Riise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer