Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise hylles

Det er ikke bare i norske aviser John Arne Riises frisparkmål hylles i dag. «Et skudd som gnistret», skriver The Sun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er Manchester Uniteds svake spill og Alex Fergusons angrep på blaserte United-spillere som stjeler mest oppmerksomhet i fotball-England i dag, men også John Arne Riise får sine bokstaver.

«...et 30 meters frispark med en slik kraft, at hadde det ikke truffet nettet, ville det ha fortsatt til den traff Irske sjøen», skriver The Mirror.

«United kom bakpå etter to mål av Michael Owen og et gnistrende skudd av John Arne Riise», skriver The Sun.

«Michael Owen scoret to og John Arne Riise blåste inn Liverpools andre med et ustoppelig frispark», skriver BBC.

«Hamann trillet ballen til John Arne Riise som slo Barthez på undersiden av tverrliggeren med et venstrebeinsskudd med en slik kraft at det var et under at den ikke brakk», skriver The Guardrian.

Superspiss Michael Owen og midlertidig Liverpool-sjef Phil Thompson var blant dem som tok fram superlativene om Riises superskudd.

- Det var utrolig. Jeg har aldri sett et så hardt skudd treffe så presist. Det var alene verdt seieren. Det var en fantastisk start, sa Owen etter kampslutt.

- Riises frispark var av den typen som kan ende alle steder, men med den farten var det ikke en keeper i verden som kunne ha reddet det, sa Thompson.

Har noen nordmann scoret et bedre frisparkmål? Hva mener du er tidenes frisparkmål?

Si din mening!

Hele Norges coronakart