Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riise i dødens gruppe

Boavista- Liverpool 1-1. De helrøde med John Arne Riise sleit seg til ett poeng mot Boavista, men kan fortsatt ryke ut av Champions League. Gruppe B er i ferd med å bli dødens gruppe, der tre lag fortsatt kan ta gruppeseieren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Danny Murphy lurte Boavistaforsvaret med et sleipt frispark etter 17 minutter, og gjennom hele første omgang hadde Liverpool stålkontroll på hjemmelaget i en kjedelig fotballkamp. Men etter pause dominerte portugiserne. Og det var fortjent da banens minstemann, Silva, nikka inn utlikningsmålet i duell med storvokste Carragher og Henchoz i Liverpools midtforsvar.

God Riise

Nordmannen John Arne Riise spilte solid defensivt, men fikk vist seg lite fram offensivt. Liverpool var ultradefensive, og spilte 4- 5- 1 der bare flankespillerne Heskey og Smicer viste tegn til å gå i angrep på kontringene.

  • Innspurten i gruppe B blir en thriller. Liverpool leder gruppa med ni poeng. Men både Boavista og Borussia Dortmund har åtte. Liverpool møter Jan Derek Sørensens Borussia neste tirsdag, og greier seg med uavgjort. Med tap er de avhengige av at Boavista taper for Dinamo Kiev borte.

Hyypiä skadd

Derfor var det svært dårlige nyheter at Liverpool fikk midtstopperkjempen Sami Hyypiä skadd allerede etter fire minutter i gårsdagens kamp. En strekk bak i låret sendte ham av banen. Ifølge Liverpools hjemmeside er han tvilsom til kampen mot Charlton lørdag. Dermed fyller han ut lista over skadde Liverpool-stjerner. Michael Owen og Steven Gerrard er også skadd, og ikke sikkre før den siste, avgjørende mesterligakampen neste tirsdag.

[email protected]

TØFT: John Arne Riise og co. kan fortsatt ryke ut av Champions League. Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart