Riise i pengekrangel

Aalesund mener John Arne Riise skylder klubben penger, mens Liverpool-proffen hevder han har opptil 900 000 kroner til gode.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Riise startet karrieren i Aafk før han reiste til Monaco som 17-åring. Nå er klubben og familien Riise i en voldsom krangel om millionbeløp, melder

Sunnmørsposten.

Aalesund hevder at landslagsspilleren skal betale 331 297 kroner til klubben, penger spilleren fikk som lån fikk da han flyttet til Monaco i 1998.

Agentmamma Berit Riise mener på sin side at sønnen har krav på blant annet 10 prosent av det Aalesund fikk i videresalg da 21-åringen ble kjøpt av Liverpool. Med kravet fra klubben trukket fra dreier det seg om mellom 800 og 900 000 kroner.

Det bestrider Aafk, og sier at Riise sjøl ga slipp på prosentandelen for at salget skulle bli virkelighet.

- Jeg har fått i oppdrag fra John Arne å kreve inn de pengene AaFK skylder, sier Berit Riise.

Til avisa forteller hun at beløpet kommer på i underkant av én million kroner.

- AaFK betalte ikke de ti prosentene av summen klubben fikk da han forhandlet seg fram til ny kontrakt med Monaco. Det kom på rundt 60.000 kroner. I tillegg er de skyldig 1.2 millioner kroner etter overgangen til Liverpool, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer