Riise innrømmer vraking

John Arne Riise sa at han var ute av Liverpool-laget fordi han trengte hvile.

Den norske landslagspilleren er tilbake i Liverpools førsteellever på grunn av beinbruddet til Jamie Carragher. Det første gleder ham stort.

- Selvfølgelig vil jeg spille, men jeg er skuffet over det som skjedde med Jamie Carragher. Han er en god venn og jeg har lært mye av ham, sier Riise til Premier Leagues offisielle hjemmeside.

Før Bosnia-kampen var 23-åringen mer avvisende til at manager Gerard Houllier foretrakk Carragher framfor nordmannen på venstresida av backrekka.

- Jeg har fått hvile litt, og det er bare positivt. Liverpool er en storklubb med mange gode spillere å velge blant, sa Riise til NTB den gang.

Nå avslører Riise at førstelagssjansen ikke bare dreide seg om at han var sliten, og at Carraghers skade slikt sett var beleilig.

- Det har betydd at jeg er tilbake på laget som venstreback. Nå har jeg fått min sjanse igjen. Jeg satser på å beholde plassen, sier Riise.

Også manager Houllier bekrefter at Riise kan takke kompisens skade.

- Riise kommer til å være på laget en stund nå på grunn av «Carras» skade. En persons uhell er en annens lykke, sier Houllier.

Riise la innlegget som Michael Owen dunket inn til 1-1 borte mot slovenske Olimpija Ljublana onsdag.

- Jeg har hatt en god uke. Jeg fylte 23 år onsdag og fikk feire et godt resultat i Europa. Jeg håper det blir mange slike kvelder, og at jeg klarer å holde på plassen min på laget.

Liverpool møter Charlton borte søndag.

(Dagbladet.no)

FLANKESPILLER:</B> Akkurat nå er John Arne Riise førstevalg både hos Norge og Liverpool.